Verlof aanvraag leerlingen door ouder(s) / verzorger(s)

 

Kort verlof: (bijvoorbeeld voor de dokter) moet vooraf door ouder(s) / verzorger(s) worden aangevraagd bij de coördinator van de betreffende afdeling. Bij toetsen is geen verlof mogelijk.

 

Voor ortho aanvragen brugklas gebruikt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor ortho aanvragen vmbo en mavo gebruikt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor ortho aanvragen havo/vwo gebruikt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Langer verlof: moet minimaal twee weken vooraf door ouder(s) / verzorger(s) worden aangevraagd eveneens bij de coördinator van de betreffende afdeling via dit formulier (graag inleveren bij de coördinator via onderstaand mailadres)

E-mail coördinatoren:

brugklas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevr. Koster)
vmbo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dhr. Meulbroek)
mavo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevr. de Bruijne)
(t)vwo/(t)havo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(mevr. Nijssen)