Sport Plus

 

 

Sport Plus is op verzoek van ouders en leerlingen opgezet voor de sportieve leerlingen in de brugklas. Sport Plus vormt een uitdagende aanvulling op de normale lessen en op de sportverdieping. Sport Plus kan door alle brugklassers gekozen worden. Naast de drie uur lichamelijke opvoeding en de sportverdieping kunnen leerlingen dus twee uur extra sport per week per week krijgen.

 

De leerlingen die Sport Plus kiezen zitten in een normale klas en komen een keer in de week een blokuur samen. In deze twee uur laten we leerlingen kennismaken met sporten die in de normale lessen lichamelijke opvoeding niet terug komen. De lessen zullen dan ook vooral vorm krijgen buiten onze eigen sportaccommodatie.

 

In de sportpluslessen komen onder andere de volgende sporten aan bod: Skiën, schaatsen, klimmen, hockey, voetbal, tennis, boksen, fitness, golf, zwemmen en nog vele andere leuke sporten. Naast kennis van andere sporten, een gezond lichaam en veel plezier leer je tijdens deze lessen ook kinderen kennen buiten je normale klas om.

 

Als u een indruk wil krijgen van deze activiteiten kunt u op de link klikken om de foto’s te bekijken Voor Sport Plus wordt een extra bijdrage gevraagd van € 100 in verband met de kosten van de verschillende clinics en de huur van accommodaties.

 

Voor Sport Plus kunt u zich aanmelden op het inschrijfformulier van onze school. Streep duidelijk aan of uw zoon of dochter wel of geen gebruik wilt maken van het sportplusprogramma.

 

Vanzelfsprekend moet je geen topatleet zijn om deel te kunnen nemen aan deze lessen, maar moeten de leerlingen wel extra gemotiveerd zijn; we hebben er dan ook voor gekozen om geen toelating te doen. Iedereen die gemotiveerd is om twee uur extra te komen sporten per week is van harte welkom.

 

Ben je sportief en hou je van een beetje uitdaging?

 

Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u mailen naar:

 

Joost van der Steen


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SECTIE L.O.