Inschrijf formulier reünie                      

 

Op zaterdag 2 juni vieren we een dubbel feest! We vieren dat het Zeldenrust-Steelantcollege 40 jaar lang op de Zeldenrustlaan is gevestigd en bovendien het Zeldenrustcollege 50 jaar bestaat! We nodigen iedereen die een band heeft met de school en het gebouw uit voor deze feestelijke middag: (oud-)leerlingen, (oud-)medewerkers en (oud-)bestuurders.

 

Het programma:

10.00 uur: brunch voor medewerkers en oud-medewerkers
13.00 uur: jubileumviering in de kerk aan de Sloelaan door docenten dhr. De Vreese en dhr. Van Gaalen voor alle geïnteresseerden
13.30 - 17.30 uur: deuren school open voor iedereen
 
 
Wees op tijd want om 14.00 uur gaat de bel!

 

Hou onze website en facebookpagina in de gaten. Wie is er allemaal aanwezig bij de reünie? Klik hier voor de lijst.

We vragen aan alle deelnemers een bijdrage in de kosten van € 10 per persoon. Bij deze prijs de drankjes en hapjes en een herinnering inbegrepen. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL93 RABO 0103.702.342 onder vermelding van “Reünie 2018”. De inschrijving is dan definitief.

 

Heb je vragen? Dan kun je terecht bij de organisatie via reunie@zsc.nl. Ook (scans van) foto’s of ander materiaal zijn hier van harte welkom. Zet er a.u.b. bij welke gelegenheid het betreft en eventueel wie er op de beelden te zien zijn. We maken er een tentoonstelling van!

 

Ja, ik kom naar de reünie op zaterdag 2 juni